Schildersbedrijf Assen

Vakkundig schildersbedrijf in Assen en omgeving

Uiterwijk Schilderwerken is een nieuw opgericht schildersbedrijf dat werkzaam is in Assen en omgeving. Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf. Al onze schilders beschikken over een gedegen vakkennis en een ruime werkervaring. Hierdoor kunt u ervan op aan dat onze schilders uw huis van vakkundig schilderwerk zullen voorzien. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden: binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerkingen en glaszetterswerkzaamheden.

Ervaren schilder in de omgeving van Assen

Dat wij een klein schildersbedrijf zijn, biedt grote voordelen. Zo heeft u bij ons een vast aanspreekpunt. Deze persoon voert de werkzaamheden zelf uit. Dit werkt in de praktijk zeer efficiënt en aangenaam. Door een directe communicatie ontstaan er geen misverstanden en heeft u altijd contact met degene die alle details van uw klus afweet. Al onze schilders hebben een grote liefde voor hun vak. En dat merk je aan alles. Je ziet het aan ons werk en aan het contact met onze klant. Alles is erop gericht om u als klant het beste te bieden. Uiteraard werken wij met de beste materialen, waaronder Sikkens. Uw huis buiten en/of binnen weer vakkundig in de verf gezet. Daar heeft u werkelijk jarenlang plezier van.

Verfspecialist in omgeving Assen

Behalve schilder zijn wij ook verfspecialist. Dit houdt in dat wij onze klanten optimaal kunnen adviseren over alles op het gebied van verf. Door onze uitgebreide materialenkennis kennen wij de kwaliteit van de diverse verfsoorten. Ook op het gebied van kleuradvies kunnen wij veel voor u betekenen. Zoekt u naar de ideale kleurencombinaties of wilt u weten welke invloed een bepaalde kleur op uw huis zal hebben? Wij zien het als een enorme uitdaging om samen met u te kiezen voor de kleuren die het best bij u en uw interieur passen.

Behanger in de omgeving Assen

U kunt ook voor al uw behangwerk bij ons terecht. Wij zorgen voor een perfecte wandafwerking in uw huis. U heeft bij ons een ruime keuze in papier- en vinylbehang en in glasvliesbehang. Bovendien weten wij precies welk soort behang geschikt is voor de wanden in uw huis. Ook wanneer de wanden in uw huis niet zo strak zijn is er een wandafwerking te vinden die ook deze wanden weer mooi egaal maakt. Het resultaat: een strakke wand met fraai behang waar u nog lang van zult genieten. Meer algemene informatie over behangen algemeen vindt u hier.

Latex spuiten in de omgeving Assen

Kiest u voor latex spuiten Assen dan bent u verzekerd van een mooi oppervlak. Het is echt een investering waar u nog lang plezier van zult hebben. In veel gevallen kan latex spuitwerk ook op structuur ondergronden zoals spack of spachtelputz worden toegepast.

Het strakke eindresultaat wordt mede bereikt door het grondige voorwerk. Onder dit voorwerk valt bijvoorbeeld het behandelen van de ondergrond en het nauwkeurig afplakken van alles wat niet gespoten moet worden. Indien gewenst nemen we u dit voorwerk graag uit handen. Het afplakken is best een tijdrovende bezigheid. Maar wanneer het spuitproces eenmaal is begonnen, zult u zien dat het spuiten zelf razendsnel gaat. Een complete woning spuiten wij in 1 à 2 dagen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op en wij voorzien u graag geheel vrijblijvend van alle informatie.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of mail ons dan even en wij helpen u graag verder.
Professioneel schilderwerk door Uiterwijk Schilderwerken

Professioneel schilderwerk door Uiterwijk Schilderwerken