Behanger met ervaring

Wilt u de wanden van uw woning of bedrijfspand een warme en chique uitstraling geven? Dan kunt u kiezen om uw wanden te laten behangen met een klassiek behang. Of heeft u liever een grote moderne print op uw wanden? Dan kunt u met behang alle kanten op. De nieuwste trend op behang gebied is vliesbehang, vliesbehang is met diverse prints en patronen te verkrijgen.

Wat is vliesbehang

Vliesbehang bestaat uit twee lagen. De toplaag is vaak van papier maar ook wel van vinyl. De laag daarachter zorgt voor het succes van dit behang. Die is van een vlies. Dat maakt dit behang veel sterker dan het normale papierbehang. Het vliespapier vervormt niet en leent zich uitstekend voor wanden met kleine scheurtjes of gaten. In feite is er een speciaal soort vliesbehang voor dat type onregelmatigheden. Dat wordt renovlies of ook wel renovatievlies genoemd.

Onze behangers noemen vliesbehang snelbehang. Dat zegt iets over de vlotte verwerking van dit behang. Anders dan bij gewoon behang, smeer je deze bedekking niet in met lijm. Je zet de lijm op de muur en daardoor is vliespapier makkelijker aan te brengen dan gewoon papierbehang.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je behangklus. Onze behangers zijn volledig op de hoogte van de kwaliteit van goed vliesbehang zodat je daar geen zorgen over hebt.


Online offerte opvragen