Latex spuiten

Met latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren. Omdat het werk aanzienlijk sneller gaat dan traditioneel rollen, is er een grote tijdswinst te boeken en daardoor prijs/technisch erg interessant.
Voor spuiten met als resultaat een super strakke look, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u de garantie van een mooi egaal oppervlak. Bij latex spuiten worden latex of lakken onder zeer hoge druk door een nauwe spuitnozzel geperst. Dit zonder toevoegingen. Dit levert vele voordelen op. Zo geeft het weinig tot geen overspray. Tevens gaat het werk aanzienlijk sneller dan bij een traditionele rol. Hierdoor is er een grote tijdswinst te boeken; wat het prijs- technisch gezien erg interessant voor u maakt.

Tot slot geeft latex spuiten vaak een mooier eindresultaat dan bij een ‘ouderwetse’ rol. Bij latex spuiten staan wij garant voor kwaliteit. Vandaar dat wij enkel spuiten met latex van kwalitatief hoge merken. Kenmerkend aan deze merken is dat hun latex afschrobbaar is en duurzaam in gebruik. Daarnaast dekt de verf beter en krijgt u op de lange termijn niet te maken met vergeling of andere verkleuring van uw wanden. Het is dus echt een investering waar u nog jarenlang plezier aan beleeft! Wij durven u dit te beloven met onze garantie.

Latex Spuiten voor strak eindresultaat

Besluit u voor spuiten te gaan? Dan geniet u van een strak eindresultaat. Dit zit hem mede in het voorwerk; denk aan het behandelen van de ondergrond en het goed afplakken van alles wat niet gespoten mag worden. Indien gewenst nemen wij dit graag voor onze rekening. In veel situaties kan latex spuitwerk ook op structuur ondergronden als een spack of spachtelputz worden toegepast.

J. van Kleef weet een complete woning al in 1 á 2 dagen te spuiten. In het afplakken gaat veel tijden zitten, maar is het spuitproces eenmaal begonnen? Dan gaat dit razendsnel!

Offerte aanvragen